Tipsa oss

Du kan tipsa Laholms Tidning och LaholmsTidning.se genom att skicka sms/mms till oss:

Tips: Nyhetshändelser, glädjeämnen, orättvisor, alla saker som du tycker att vi ska undersöka, avslöja eller berätta om.

Bilder: Allt från trevliga bilder från din vardag till aktuella nyhetsbilder. Vi är både intresserade av enstaka bilder, en samling bilder för ett bildspel eller en kort videoinspelning.

Gör så här för att skicka sms eller mms:

Skriv TIPS, mellanslag, ditt meddelande och skicka till nyhetschefen på 0430-73710.

När du skickat ett sms eller mms till oss får du ett svar som bekräftar att ditt meddelande kommit fram. Vi bedömer ditt meddelande så fort som möjligt.

Du kan förstås också alltid e-posta tips eller bilder/filmer till lt@laholmstidning.se eller webbred@laholmstidning.se

Viktig information:

Du har grundlagsskyddad rätt att vara anonym. Men lämna gärna ditt namn till redaktionen så att vi kan ta kontakt med dig för fler uppgifter. Vi publicerar dock aldrig ditt namn om du inte uttryckligen gett oss tillstånd till detta.

Visa hänsyn när du tar bilder. Respektera människor privatliv. Om du tar närbilder på ansikten, fråga om tillåtelse. Gå inte för nära olycksplatser, gå inte in på privata tomter. Stör aldrig någonsin räddningspersonals arbete!

Bilder/filmer arvoderas endast efter överenskommelse. Bilder/filmer som publiceras arkiveras och det kan också gälla bilder som inte publiceras. Din bild/film kan komma att publiceras i tidningarna Skånska Dagbladet, Norra Skåne och Laholms Tidning samt på deras webbsajter skånskan.se, norraskåne.se och laholmstidning.se. Om din bild säljs vidare till andra medier får du del av försäljningsintäkten i enlighet med gällande upphovsrättsavtal.

I och med att du skickar en bild eller film till oss på numret 0430-73710 accepterar du de villkor som finns på den här webbsidan.