Premiärvandring på kustslingan. Foto: Oskar Svensson

Premiär av ny vandringsslinga – binder ihop grannkommuner

Båstad/Laholm Den tolvkilometer långa kustslingan premiärvandrades i helgen.
En slinga som ska binda ihop Båstad och Laholm är förhoppningen.

På lördagen passade ett trettiotal vandrare, från allmänheten, politiker och kommuntjänstemän, från båda kommunerna, Båstad och Laholm, att ta sig en premiärtur av kustslingan över tolv kilometer, samtidigt som de fick höra om vad som händer i trakten och i naturens värld.

– Det är jättetrevligt att de har fått till en sådan här slinga. Det gav oss en möjlighet att gå ut och promenera och lära oss om trakten häromkring. Det är intressant för oss som bor mitt i, säger Tove Hermansson från Hemmeslöv.

Detta är en förkortad webbversion. Hela artikeln kan läsas i e-tidningen. För e- eller pappersprenumeration, kontakta kundtjänst. Öppettider: måndag-fredag 09.00-13.00. Telefon: 0430-737 00. E-post: kundtjanst@laholmstidning.se