Här är pristagarna från Guldkvällen

Mellbystrand På fredagen hyllades kommunens främsta företagare under den så kallade ”Guldkvällen”.
Bland vinnarna fanns JPGS Kaross, Skummeslövsstrand som vann kategorin Årets företag och till Årets profil röstade laholmarna fram den unga entreprenören Casandra Hallberg.

De nominerade satt till bords på Strandhotellet och väntade med nervositet på om just deras namn skulle läsas upp av konferencierna Margareta Ek och Peter Bengtsson.
Det allt mer prestigefulla priset Årets Profil, där vinnaren utses via webomröstning, gick i år till den numera Halmstadboende unga entreprenören Casandra Hallberg.
Hon prisas för sitt engagemang i motionsloppet ”Nattloppet” samt hennes idoga arbete med ungas psykiska hälsa.
Till årets profil var också bankmannen Lars-Göran Persson och artisten Laila Adèle nominerade men de fick se sig besegrade av Hallberg som tog hem 46 procent av folkets röster.
– Det var drygt 700 röster i år jämfört med 400 ifjol. Det är en positiv utveckling, säger Dag Gustafsson i Offensiva Laholm.

Årets företag blev Skummeslövsföretaget JPGS Kasoss – som producerar olika typer av skåpsbyggnationer till såväl stora som små fordon.
Årets Entreprenör blev Kristoffer Hall på Lokal Bemanning.

Äran och segern i Årets Nykomling gick till Henrik Assarsson och Oskar Lundgren på det snabbväxande mjukvaruföretaget Meta Bytes i Laholm.
Lantbrukarna Katarina och Anders Nilsson i Skråmered kan det närmaste året titulera sig Årets Landsbygdsföretagare och de anställda på Södra Hallands Kraft kan gotta sig åt och vara stolta över att de arbetar i Årets Hållbara Företag.