Ariel Striim tänker skapa ett surfevent på nyårsafton nere på Mellbystrand.Arkivbild

Planerar att fira nyåret på surfingbrädan

Mellbystrand Vill man fira in det nya året på ett lite annorlunda sätt är det möjligt på Mellbystrand till nyår – på surfingbrädan.
Redan nu finns det långt gångna planer på att surfa in 2019 med en färgexplosion av effekter.
Ett event som kan bli en tradition på nyårsnatten.

Bakom planerna står entreprenören och idésprutan Ariel Striim som tänker starta upp ett färgsprakande surfingevent på nyårsafton.
Hans planer är att bjuda in allmänheten så att man tillsammans surfar in 2019 på kitesurfing-, windsurfing- eller SUP-brädan.

Ett evenemang som kommer bli en färgsprakande explosion av ljus vid tolvslaget.
Detta gjorde Ariel Striim själv i fjol på nyårsafton.
– Istället för att skjuta upp raketer gav jag mig ut på kitesurfing klockan tolv förra nyåret. Med en stark led lampa och pannlampa som reflekterade i varandra blev det rätt effektfullt när man surfade med brädan på vattnet, minns Ariel Striim.
Nu tänker han alltså ta det här ett steg längre.
– Jag har pratat lite löst om det med en del och många av dem är väldigt positiva till idén, säger Ariel Striim.

Tanken är att man ska träffas nere vid bilstranden på Mellbystrand för att tillsammans surfa in 2019 med uv-ljus på brädorna samt på utrustning och dylikt, tillsammans kommer det att sprida ett effektfullt skådespel av färgexplosion i nyårsnatten.

Detta är en förkortad webbversion. Hela artikeln kan läsas i e-tidningen. För e- eller pappersprenumeration, kontakta kundtjänst. Öppettider: måndag-fredag 09.00-13.00. Telefon: 0430-737 00. E-post: kundtjanst@laholmstidning.se

×