20-åring nekar till smitningsolycka

Laholm Den 20-åring som misstänks för smitningsolyckan på Skottengränd för två helger sedan nekar i förhör till att ha kört bilen där en kvinna i 25-årsåldern blev allvarligt skadad.

Laholmspolisen utreder som bäst vad som egentligen hände när en kvinna blev påkörd förrförra helgen vid baksidan av matbutiken Coop i Laholm.
– Det finns mycket kvar att göra i utredningen men utredningsläget ser gott ut, säger Jenny Jerrhage, förundersökningsledare på laholmspolisen.

En stor fördel som polisen lär dra nytta av är det stora antalet människor som blev vittnen till händelsen på Skottengränd.
– Det var väldigt många som var där vid tidpunkten och bara hittills har vi förhört 12-14 personer, säger Jenny Jerrhage.
När Jerrhage återger det misstänkta händelseförloppet under olycksnatten tyder mycket på att olyckan inträffade som en konsekvens av att bilens förare buskörde och tappade kontroll över fordonet när det for in en trottoarkant.

Detta är en förkortad webbversion. Hela artikeln kan läsas i e-tidningen. För e- eller pappersprenumeration, kontakta kundtjänst. Öppettider: måndag-fredag 09.00-13.00. Telefon: 0430-737 00. E-post: kundtjanst@laholmstidning.se