Erling Cronqvist (C).
Kjell Henriksson (S).

Svårare än någonsin skapa stadigt styre

Laholm Det skulle ha varit klart senast i går men Erling Cronqvist (C) som aspirerar på att bli kommunstyrelsens näste ordförande väntade fortfarande på ett avgörande besked om huruvida han får ihop ett lag.
– Vi hoppas få dit den sista pusselbiten.

Om beskedet är positivt kommer det att hållas en presskonferens klockan 9.30 på måndag, i samband med att partiernas gruppledare i fullmäktige har sitt ordinarie möte.

– Om det inte löser sig så får vi hålla ett möte utan pressen. Då får femklövern fundera vidare, säger Erling Cronqvist.

Detta är en förkortad webbversion. Hela artikeln kan läsas i e-tidningen. För e- eller pappersprenumeration, kontakta kundtjänst. Öppettider: måndag-fredag 09.00-13.00. Telefon: 0430-737 00. E-post: kundtjanst@laholmstidning.se