Här befinner sig Björn Hellberg verkligen ”på mammas gata”. Hans mor Gudrun drev kemtvätt i det hus på Vingesgatan, intill kyrkan, som numera kallas ”Hellbakken” och som bebos av Björn och hustrun Inger.foto. WILLIAM LAUMANN

Björn Hellbergs minnen blev ”En sorts memoarer”

Laholm Björn Hellberg släpper sina memoarer den andra augusti. Han ombads att skriva ner sina minnen redan 1970 men då ville han inte.
– Boken kommer inte bara att handla om tennis som man kanske skulle kunna tro, säger memoarförfattaren Björn Hellberg.

”En sorts memoar” är namnet på den kommande boken av Björn Hellberg. Berättelser om hans barndom och liv i Laholm, hans tid på Laholms Tidning, hyllning till en gudadryck och mycket mer har han skrivit om.
Han har fokuserat på fyra olika områden. Författarskap, frågesport, tennis och möten med intressanta människor. Boken ”En sorts memoar” är uppdelad i många kapitel och ett stycke i boken handlar om den gode och avlidne vännen Johannes Brost.

Vill du läsa artikeln i sin helhet kontakta kundtjänst för e-prenumeration. Kundtjänst, öppettider måndag-fredag 09.00-13.00. Telefon: 0430-737 00. E-post: kundtjanst@laholmstidning.se

×