Snart dags för efterlängtat lopp

laholm Den 19 juli är det dags för att upprepa de senaste två årens löpsuccé i Laholm, nämligen Nattloppet.
Redan nu har över 100 personer anmält sig och eftersom det i år är begränsat till 250 deltagare gäller det att vara på hugget om man vill få en chans att springa loppet.

– Det känns otroligt bra att så många redan har anmält sig och jag hoppas att vi kan upprepa succén från de två tidigare åren, säger Cassandra Hallberg som är ansvarig för Nattloppet.

Motionsloppet startar 23:30 och är fyra kilometer eller åtta kilometer långt. För tredje året i rad avgörs loppet den 19 juli, skillnaden i år är att starten går från Stortorget.
– Det blir jättehäftigt. Förhoppningsvis kan det bli en folkfest och kanske vågar allmänheten sig dit för att titta på starten. Alla är välkomna.
Loppet har varit en succé från start. Första året deltog 100 personer och förra året 200 personer. I år har man satt en begränsning på 250 personer.
– Det är kanske lite unikt för Nattloppet att vi gör så, men vi tror och hoppas att vi kommer att kunna fylla det. Det kostar bara 100 kronor, så det är billigare än de flesta andra lopp.
– Medaljer får alla som ställer upp plus en liten överraskning. Man ska inte lova mer än man kan hålla men alltid leverera lite mer än man har lovat, säger Hallberg lurigt.
De senaste åren har kommunen stått som arrangör, i år kör Hallberg det i privat regi tillsammans med sponsorer.
– Vill man vara med på det här härliga loppet är det bara att gå in på nattloppetlaholm.se och anmäla sig, avslutar Cassandra Hallberg.

×