Ragnarsson räddade ett poäng för LFK

Fotboll Trots övertag var Laholm nära att få åka hela vägen hem från Kållered utan poäng.
Med två minuter kvar satte Lucas Ragnarsson 1-1 och LFK fick till sist med sig ett poäng.

Matchfakta
Div 3 SVG, herr
Kållered SK-Laholms FK 1-1 (1-0)
Mål LFK: Lucas Ragnarsson
Domare: Jonas Erlandsson, Fjärås

– Vi gjorde fina första 15 minuter. Vi tog tag i taktpinnen direkt och var aggressiva. Direkt när de tappade bollen var vi där. Sedan hade vi två målchanser i första men tyvärr gick inte bollen in, säger LFK:s tränare Peter Åberg.
Istället tog Kållered ledningen i den 21:a minuten genom Max Elgeskog.
– Jag tycker inte att vi påverkades jättemycket av deras mål. Vi körde på och försökte spela och stod upp bra. Och vi hade en väldigt bra period de sista tio minuterna. Vi drog på oss lite onödiga frispark lite för nära vårt straffområde, annars tycker jag att vi hade bra koll på det, säger Peter Åberg och fortsätter:
– Under matchen ändrade de sitt spelsystem tre gånger, de fick inte riktigt grepp på vårt passningsspel.

I andra halvlek hade Ardian Berisha den bästa målchansen i LFK att kvittera, men målvakten kom ut bra och räddade bollen.
– Sedan tycker jag att vi ska ha en solklar straff där en spelare tar med hands, och domaren hade pipan i munnen men väntade lite och tog ut den igen. Förstod inte vad som hände. Så det var starkt av oss att vi ändå fick in kvitteringen, menar Åberg.
I den 85:e minuten bytades Lucas Ragnarsson in. Och tre minuter senare var han poängräddare när han på ett inlägg från Emil Rydström satte bollen i mål.

– Vi spelade oss till den här kvitteringen. Det var vår totalt sett vår bästa match för säsongen. Det är drygt med de här oavgjorda resultaten. En poäng där uppe är fine, Kållered är starka hemma. Men med tanke på hur matchbilden såg ut så är det inte rättvist, säger Åberg.

Matchfakta
Div 3 SVG, herr
Kållered SK-Laholms FK 1-1 (1-0)
Mål LFK: Lucas Ragnarsson
Domare: Jonas Erlandsson, Fjärås

×