Ingela Edman, Helsingborg, Maria Påhlsson, Hishult, och Ida Eklund, Laholm, sålde grönska för att få ihop till en studieresa där de ska titta på prydnadsgräs.
Margareta von Rosen och Ewa Rodin i Laholms Trädgårdssällskap konstaterade att det blir fler säljare för varje år på föreningens trädgårdsmarknad i Stadsparken.
Emelie och Therese Malmgren från Veddige fick ta hem tuppen Oding, men annars gick det mesta åt på Stellan Johanssons växt- och smådjursmarknad i Skottorp.
Ann-Lis Wennström från Mellbystrand köpte bland annat gulplister till sin trädgård av Ing-Marie Abrahamsson. Foto: Hans Bengtsson

Fest i parken för gröna fingrar

Laholm/Skottorp Trädgårdsintresset blomstrar ikapp med naturen och det blir fler försäljare på växtmarknaden för varje år. Det konstaterar Ewa Rodin i Laholms Trädgårdssällskap.

I lördags arrangerades trädgårdsmarknaden för andra gången vid pingishallen i Stadsparken. Att flytta dit var ett klokt drag. De växtälskande utställarna och besökarna kände sig som hemma i den omgivande blomsterprakten.
16 stycken hade föranmält sig vilket arrangörerna var nöjda med.
– Deltagandet på marknaden är gratis för föreningens medlemmar, sade Ewa Rodin.

Hela artikeln kan läsas i e-tidningen. För e- eller pappersprenumeration, kontakta kundtjänst. Öppettider: måndag-fredag 09.00-13.00. Telefon: 0430-737 00. E-post: kundtjanst@laholmstidning.se

 

×