Laholmaren Ola Söderström är svetsare i grunden men tog chansen att prova på lyckan inom tv-reklam, något han inte ångrar och gärna vill göra om. Foto: Privat
Ola Söderström

Blev tv-reklamens ”pannkaks-Ola”

Han blev ”pannkaks-Ola” bland folk efter att ha varit med i tv-reklam. Även om det inte blivit några nya framträdanden inom tv-reklamen kan laholmaren Ola Söderström tänka sig fler utmaningar inom den svängen eller något liknande.
– Jag är en person som inte skäms för att göra bort mig. Det är bara roligt, säger han.

Varje dag man sätter sig framför tv:n, kommer det fram – reklamsnuttar, en del fastnar, andra swishar bara förbi i intet.
Men likväl får man ett ansikte bakom olika produkter, kända som okända.
En som fick möjligheten var svetsaren och personliga assisten Ola Söderström i Knäred.
Han blev ”pannkaks-Ola” med de närmaste och hela svenska folket när han var med i reklamfilmen för Milda, ett smör som aldrig bränner vid.
Det var hans före detta som såg på sociala medier att man kunde söka för att vara med i en reklamfilm. Hon anmälde Ola och redan samma vecka hörde man av sig och ville ha med honom på audition.
– Jag visste ingenting men jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Det var en rolig grej och jag är en person som inte skäms för mig och tycker om att göra nya saker, säger Ola som lämnar dörren på glänt inför fler reklamuppdrag.

Vill du läsa artikeln i sin helhet kan du läsa den i e-tidningen.