Sökinsats efter försvunnen kvinna i Hjörnered

Hjörnered Polis, räddningstjänst, hemvärnet och Missing people har under nyårshelgen letat efter en kvinna i Hjörneredstrakten utanför Ysby. Ett hundratal personer deltog i sökandet under måndagen.

Kvinnan anmäldes försvunnen i söndags. Sökinsatsen påbörjades vid 11-tiden på söndagsförmiddagen. Vid 13-tiden hade räddningstjänsten börjat söka med båt kring badplatsen i Hjörnered. Kvinnan hittades inte under söndagen och sökandet återupptogs vid 08-tiden på nyårsdagen.

Polisen har sökt med hundar och helikopter i området. Räddningstjänsten avslutade sökinsatsen under eftermiddagen. Det var då oklart om de skulle delta i sökandet även under tisdagen. Polisen planerar att fortsätta så länge det är meningsfullt. Även Missing people och hemvärnet deltog i letandet under måndagen.

Kvinnan är i 70-årsåldern och sågs senast på lördagskvällen. Hennes bil har hittats parkerad i området.

×