Jakt slutade i rondell

Mellby

En jakt på misstänkta tjuvar slutade i en rondell i Mellbystrand, på lördagen vid lunchtid.
Det hela började med att en privatperson uppmärksammade att det befann sig personer vid ett hus i Skottorp, vilka misstänktes vara ute i tjuvliga ärenden.
När de två bilar som parkerats vid huset körde iväg följde privatpersonen efter den ena, medan den andra tappades bort. Jakten ledde till Laholm och ut mot Mellbystrand. Under tiden hade polisen larmats och anslöt till jakten med en civil bil, som kunde stoppa det misstänkta fordonet i rondellen vid motorvägspåfarten.
Polisen grep tillfälligt föraren av den vita VW Caddy som stoppats och inspekterade sedan huset där det misstänktes ha begåtts ett inbrott, men där fanns vare sig tecken på åverkan eller på att något hade stulits, så den gripne fick släppas och saken bero.

×