Touil och Adam Habibs brända mandlar doftade lockande.
Kusinerna Linnea Svensson, Mia Johansson, Mira Olsson och lilla Thea Olsson, ville påkalla folks uppmärksamhet med sin skylt om loppis på Torggränd 5. Barnen har bestämt att pengarna från loppisen ska gå till sjuka barn och insamlingen, Min stora dag. – Vi tyckte synd om dem och mormor tyckte vi kunde göra det här, säger Linnea Svensson, som berättar att de är sex kusiner som samlar in pengar. Foto: Lina Millberg
Linus Björk från ungdomsbrandkåren spred värme.
Wipå-kören spred julstämning med sin sång.
Emma och Dennis Husberg fick ta emot klappar av tomten. Annars står bilar högst på önskelistan.

Julbelysning på torget lockade folk

Laholm
Det var varken minusgrader eller snö. Men julstämning blev det ändå när det var dags att inviga julbelysningen i centrum.
Första adventshelgen innebär traditionellt både julskyltning och julmarknad. I Laholm bjöds det även på körsång, jultomte och ponnyridning.
Laholms sparbank passade på att vara generösa en gång till, så här inför jul och Laholms Köpmannaförening fick ett bidrag för att kunna utsmycka staden ännu mer till nästa jul. Kusinerna Linnea Svensson, Mia Johansson och Mira Olsson vill också hjälpa andra. Genom att gå runt med en skylt ville de påkalla folks uppmärksamhet om loppis på Torggränd 5.
Barnen har bestämt att pengarna från loppisen ska gå till sjuka barn och insamlingen, Min stora dag.
– Vi tyckte synd om dem och mormor tyckte vi kunde göra det här, säger Linnea Svensson, som berättar att de är sex kusiner som samlar in pengar.

×