Mårtensson och Månsson vinnare

Båstad Flera lokala ekipage utmärkte sig när Båstad Ridklubb ordnade hopptävling. Hallands Equestrians RF:s Peter Månsson tog till exempel en förstaplats på Paula W och en tredjeplats på Gimmick.

Över höjden 0.90 placerade sig Laholms RF:s Camilla Persson på His Majesty som femma i Klass 1. Hallands ERF:s Matilda Gustavsson på Vratislavia slutade sexa.
Charlotta Mårtensson och Helium från Laholms RF vann Klass två över en meter. Där blev klubbkompisen Sandra Nilsson på Marble Arch fyra. Björbäcks Eveline Sjöstedt slutade femma på Quite Alot. Alla tre ekipagen var felfria. Mårtensson var dock två sekunder snabbare än Nilsson.
Peter Månsson vann Klass 6 över 1.10 meter. HERF-ryttaren red Paula W felfritt på 22.94 sekunder. Månsson kom även trea på Gimmick men i Klass 7 över 1.20 meter. Natalie Persson och Chicory R från Laholms RF blev sexa och Pepijn Ott på Kanel från samma klubb åtta i Klass 7.