Mona Davidsson, Catharina Ohlsson och Daniel Sanjay Hansson framför en av alla Kirkes målningar i Laholm som är i behov av en restaurering.  

De gör bok om Kirkes konst

Om allt går som planerat kommer boken om Ralph Kirkes konst ut lagom till julhandeln. Men trion bakom planerna efterlyser laholmarnas hjälp.
En räddningshelikopter från Säve kallades in sökandet efter de två försvunna männen. Den återvände dock innan den kom fram då männen återfanns oskadda.  

Räddningsinsats efter försvunna fiskare

Två män, 19 och 30 år, gav sig ut med båt på Hjörneredssjöarna för att fiska men kom inte tillbaka och en stor räddningsaktion inleddes.
Hattar för hela slanten var det som gällde för Susan Björk, Anette Liljenberg och Christel Sjöstedt under Hantverksmässan i Båstad. Men det fanns mycket annat att se och handla på mässan, för dem som ville köpa nytt, komplettera eller bara träffa människor.  

Hantverk lockade besök

Närmare 25 000 besökare gav sig till 25-årsjubilerande hantverksmässan i Båstad.
Pettson och Findus ska göra pannkakstårta, men det dyker upp hinder på vägen mest hela tiden.  

Pettson och Findus bjöd på pannkakstårta i Stadsparken

Det var mycket som satte käppar i hjulet för Pettson och Findus pannkaksbak i fredags.
Det var i november förra året som den 25-årige kioskägaren berövades livet inne i den kiosk han arbetade i vid Grönevångs torg på Andersberg i Halmstad.

Tio års fängelse för mord på Andersberg

Yngste brodern dömdes till sluten ungdomsvård.
Två kom­mun­råd emel­lan och pres­sen. Er­ling Cron­qvist ta­lar med Mag­nus Pers­son, cen­ter­par­tis­tiskt kom­mun­råd i Sol­na om vad de gör för att pre­nu­me­re­ra på när­ings­li­vets företagsrankings förs­ta­plats.  

Cronqvist tar sik­te på åtråvärd förs­ta­plats

Vad gör Sol­na för att stän­digt kni­pa förs­ta­plat­sen på Svenskt När­ings­livs företagsranking? Det vill kom­mun­rå­det Er­ling Cron­qvist (C) ta reda på.
Föreningssidorna

Vi har avslutat vårt projekt med lokala föreningssidor. Vi är tacksamma mot er som bidragit och hoppas nu kunna fortsätta ställa upp för de lokala föreningarna genom att erbjuda utrymme i form av föreningsbloggar.

Är du intresserad av det? Kontakta tatjana.boric@skd.se

Läs våra bilagor